Velkommen til min nye blog!

Velkommen til min nye blog!

Skønne kære følgere og læser, jeg har virkelig glædet mig og talt dage til den her dag!

Endelig har jeg min helt egen blog, det er noget jeg har drømt om længe. Meningen var at jeg skulle have en blog et andet sted, men kommunikationen fungerede ikke rigtig.
Jeg håber at i vil støtte mig og følge med i min nye blog.

Jeg har tænkt meget over hvad første blogindlæg skulle handle om, og det skulle selvfølgelig handle om spørgsmål i har stillet mig. I har den sidste måned, kunne stille mig spørgsmål inde på Instagram, og dem har jeg forsøgt at svare på. Så kan i lære mig lidt bedre at kende.

? Hvor gammel er du?
Jeg er 22 år og har fødselsdag den 21 februar.

? Hvad laver du når du ikke er på barsel/hvad skal du lave når barsel er slut?
Lige inden jeg gik på barsel blev jeg udlært Materialist i Matas. Jeg har været enorm glad for at arbejde i Matas, jeg er den fødte sælger. Min kontrakt udløb desværre i forbindelse med at jeg blev udlært, og de ville ikke forlænge den da jeg både blev sygemeldt med bækkenløsning og var gravid. Hvad jeg skal efter min barsel, ved jeg ærlig talt ikke. Matas butikstider og små børn, hænger desværre ikke helt sammen, så jeg skal nok finde noget andet. Jeg er nu ved at undersøge om jeg kan søge ind på lægesekretæruddannelsen til januar.

? Hvad var din barnedrøm?
Uha, hvad man ikke gik og drømte om da man var barn. Jeg var sikker på at jeg både skulle være frisør, tandlæge og politikvinde, tre ting jeg aldrig kommer til at blive. Jeg har også altid drømt om at stå på en scene og synge, selvom jeg virkelig ikke har nogen sangstemme, tværtimod 😀

? Hvad er den mest betydningsfulde genstand du ejer?
Waow? hvis jeg skulle vælge lige nu og her. Ville det være Philinas første bog, fordi alt om tiden før og tiden lige efter står i den bog, samt jordemoderen som tog imod Philina også har skrevet i den. Den ville jeg hvert fald blive meget ked af at skulle undvære.

? Hvis du havde 3 ønsker, hvad ville du så bruge dem på?
1. Gøre sådan min familie var økonomisk uafhængige.
2. Have mit eget dyreinternat, hvor jeg kunne redde en masse dyr.
3. At udrydde kræften.

? Hvis du fandt ud af at du var gravid nu, hvad skulle barnet så hedde?
Det er et meget svært spørgsmål. Der gik noget tid, før vi fandt på Philina, men første gang vi hørte navnet var vi begge stensikre.
Da vi skulle til kønsscanning skulle vi finde ud af om det var en, Liam eller Philina. Så hvis jeg ventede en dreng tror jeg at det ville blive en Liam. Men hvis det var en pige, ville jeg ikke vide hvad hun skulle hedde.

? Hvor mange timer om dagen bruger du på din mobil og de sociale medier?
Jeg har ikke lige et antal timer på, men som udgangspunkt bruger jeg ikke min telefon når Philina er vågen og jeg er alene med hende. Jeg bruger den meget når hun sover eller farmand, eller andre hygger med hende. For ja, det tager tid at tage billeder, holde konkurrencer osv. Og instagram er mit frirum.

? Hvordan kom du ind i blogger/Instagram verdenen?
Jeg blev gravid og sygemeldt med bækkenløsning, så jeg havde ikke så meget at lave når jeg bare gik herhjemme. Det startede ud med at jeg ville lave det perfekte børneværelse til Philinas ankomst, og det delte jeg billeder af. Så blev jeg ambassadør for Ummi.dk, og det var der det hele startede og jeg blevet grebet af det, med det samme.

? Er du lykkelig?
Jeg er MEGA lykkelig, og jeg håber at mit liv virkelig fortsætter sådan her. Jeg elsker at være kærester med min dejlige kæreste, og mor til den skønneste datter. Snart bor vi i vores drømmehus. Lykkelig er et fattigt ord!

?  Hvis du skulle have 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

  1. Helt klart min telefon, så jeg kunne opdatere jer med billeder og blogindlæg.
  2. En kæmpe powerbank så, jeg kunne lade den op.
  3. En mega god solcreme (materialisten passer på sin hud)

?  Det bedste som er sket for mig?
Det er helt klart at blive Philinas mor, det kan ikke beskrives med ord. Det kan de fleste mødre nok nikke genkendelse til.

? Hvor er du om 10 år?
Jeg er i vores drømmehus, med 3 dejlige unger og stadigvæk lille Bailey. Jeg har fundet et job som interesserer mig, og passer sammen med vores børnefamilie. Lasse er selvstændig ejendomsmægler, og jeg hedder forhåbentlig Zinck til efternavn.

?  Hvis du skulle ændre en ting ved dig selv?
Mine bryster, helt klart! Jeg var mere end tilfreds før jeg blev gravid, men nu?. så ærgerlige! når jeg er færdig med at få børn, drømmer jeg om silikone bryster.

? Hvordan kombinere du at være ung og at være mor?
Det er ret enkelt. Der var mange som havde travlt med at fortælle Lasse og jeg, at nu ville vores liv slutte fordi vi skulle være forældre og at nu skulle vi bare sidde derhjemme og glo resten af vores dage. Det hele er hvad man gør det til, vi tager bare Philina med hvis der er noget vi har lyst til. (Vi er meget spontane typer begge to). Selvfølgelig kan vi ikke lige tage hende med på bar, men nu er det heller ikke det vi har allermest lyst til hele tiden. Vi nåede feks. kunne at være hjemme fra sygehuset i et par timer, så gik vi en lang tur med barnevognen. Vi skal ud at rejse to gange til sommer, hvor hun også skal med. Livet er hvad du gør det til, og vores er først lige startet. Vi har bare fået en ekstra makker på holdet.

? Hvordan skelner du mellem privatliv og de sociale medier?
Fra start af har vi altid været enige omkring hvad der hvert fald ikke skulle vises på de sociale medier. Jeg kunne aldrig finde på at vise min datter som er nøgen/i bad eller lignende. Heller ikke at hun græder eller er ked af det. Derudover kan man nogle gange godt få spørgsmål omkring ??Roder det aldrig hjemme hos jer??? eller ??Er der overhovedet plads til fedtet fingre??. Og jo i kan tro det roder engang imellem, og der er plads til en masse fedtet fingre hjemme hos os. MEN hvorfor skulle man tage billeder af ens hjem når det ser værst ud? det er for mig mit privatliv og personligt. Min Instagram er ikke kun en dans på lyserøde roser, jeg synes også jeg er god til at fortælle jer, hvis ikke alt er lige nemt. Men noget holder man altså for sig selv, og synes ikke indtil videre det har været noget problem for mig.

? Hvad er din største frygt?
Pt. er det om der sker Lasse, Philina eller jeg noget. Det vil jeg slet ikke kunne bære. Som næsten nybagt mor, vil det klart være min største frygt lige nu.

? Hvad er det vildeste du har prøvet?
Kort sagt, at føde Philina. Uddybende indlæg kommer.

? Hvis du havde muligheden for at ændre noget i dit liv, hvad skulle det så være?
Som mit liv ser ud lige nu, vil jeg bestemt ikke ændre noget. Noget jeg tit tænker over, efter jeg er blevet mor er at jeg virkelig mangler min mormor, farmor og farfar. Jeg ville virkelig ønske at de var her, så jeg kunne gøre dem lige så stolte som jeg har gjort min morfar, og Lasses farmor og farfar. Så hvis jeg kunne ændre noget, ville jeg ændre mit liv til at de var lige her hos mig.

? Hvad er din yndlingsret?
Meget svært spørgsmål?.. jeg er VILD med fisk og skaldyr. Sådan et rigtigt stjerneskud fra en ordenligt fiskerestaurant med et godt glas hvidvin til. Eller lakseroulade, selvom det nok ikke er en ret. Men nøøøjs det smager godt. Eller en god gammeldags rejemad.

? Hvor mange hårfarver har du haft gennem dit liv?
Folk som kender mig, og som har kendt mig længe, de ved at jeg har haft nærmest alverdens hårfarver. Stakkels hår! Jeg har haft, brunt, sort, rødt, platinblond, karamel, lyst, you name it.

 

 

 

 

 

 

? Hvad er dit yndlings plejeprodukt?
Som materialist er det dælme også svært at svare på, fordi man bare har så mange produkter man bare elsker. Men jeg har en dagcreme jeg alligevel bliver ved med at vende tilbage til og det er Chanel Hydra Beauty, det er en fantastisk creme! Udover den er god for huden, er det også selve oplevelsen, velværen og komforten i at få sådan en lækker creme på.

? Hvorfor valgte du at blive materialist?
Det gjorde jeg fordi, at makeup og alle de her pigeting alle dage har interesseret mig rigtig meget. Derudover har jeg nærmest været sælger hele mit arbejdende liv. Så prøvede jeg at komme i praktik i Matas, og fandt ud af det var lige mig. Da jeg så blev ansat som elev og kom på Matas skole, fandt jeg ud af at uddannelsen var meget mere end bare makeup, man skulle også lære om alle slags vitaminer, hele kroppens opbyggelse, hele håndkøbsmedicinskabet, hårfarver, parfumer/parfumers opbyggelse, kemi, og meget meget mere. Det er så meget mere end man lige tror, og virkelig en spændende og god uddannelse.

? Hvor mange søskende har du? kommer du fra en stor familie?
Jeg har en lillebror på 18 år. Så nej jeg kommer ikke fra nogen stor familie. Min fars side af familien er ret så stor, hvorimod min mors side er knap så stor.

? Hvornår kommer baby nr. 2?
Puha, den er virkelig svær synes jeg. Nærmest allerede da Philina var 2 måneder var jeg klar til at vi skulle have en til. Men lige pt sker der bare så meget i Philinas udvikling, og jeg ønsker vitterligt ikke at gå glip af noget. Ønsketænkning ville være at der kom til at være ca. 2 år imellem Philina og nr. 2 – men det kommer nok ikke til at ske, lige nu nyder vi Philina i fulde drag.

? Hvor mange børn vil du gerne have?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig 3 børn. Men tror det kræver lidt overtalelse.. hihi! jeg får tit min vilje

? Har du/i gjort jer nogle tanker omkring at blive gift?
Ja, det har vi helt bestemt. Jeg tror/håber da helt bestemt det er meningen vi skal giftes, da Philina kun har fået Lasses efternavn. Jeg håber da jeg også får lov til at snuppe det en dag. Jeg drømmer om et stort hvidt prinsesse bryllup.

? Hvad drømmer du om for jeres fremtid?
Jeg drømmer om at det fortsætter som nu, at vi har en skøn og meget glad lille pige (måske nogle flere?) vi er flyttet ind i huset, jeg har måske taget en ny uddannelse og Lasse er ejendomsmægler. Vi er en glad kernefamilie <3

? Hvor mange år har dig og din kæreste været sammen?
Vi har om en måneds tid ca. været kærester i 3 år, og har faktisk mere eller mindre boet sammen i de 3 år.

? Hvordan havde Lasse det med at du gerne ville være ung mor, skulle der overtalelse til?
Lasse blev meget overvældet, og tog det som en kæmpe kærlighedserklæring at jeg gerne ville have børn med ham. Det krævede overtalelse, men ikke pres. Lasse ville også rigtig gerne have børn med mig, men det er nogle gange svært at finde ud af hvornår det rigtige tidspunkt er. En dag tog vi bare beslutningen og 4 uger efter stod jeg med en positiv test.

? Hvad siger Lasse til din Instagram?
Han driller mig faktisk tit, haha. Altså på den søde måde, han er lidt en drillepind. Han syntes at det er sejt at jeg er nået til hvor jeg er, fordi han ved hvor meget jeg har kæmpet for det og hvor meget jeg virkelig brænder for Instagram og bloggerverdenen. Han kalder sig selv for ??Instagram Husband??.

? Hvad elsker du mest ved Lasse?
Jeg elsker alt ved Lasse, men mest af alt så er han omsorgsfuld og meget loyal. Jeg kan altid være sikker på at når jeg spørger Lasse om noget så får jeg hans fuldstændige ærlige mening. Med ærlighed kommer man længst, og sådan er vores forhold.

? Hvilken stil vil du køre i det nye hus?
Den er også lidt svær, i og med jeg ikke har huset endnu. Men jeg vil gerne holde mig til de rene linjer, gerne lidt nordisk med lidt træ og planter. Ja jeg er rimelig farveforskrækket og ville aldrig vælge noget i en eller anden sindssyg farve. Heldigvis er Lasse ligesådan. Så det bliver meget roligt og hyggelig hjem, i rolige og rene nuancer.

? Hvordan får i det til at løbe rundt med økonomi og husbyggeri?
Rigtig mange af jer har stillet spørgsmål omkring vores økonomi, og spurgt til hvordan vi kan få det hele til at løbe rundt. Jeg syntes økonomi er en meget personlig ting, og har faktisk fortalt fra start af at vi holder det for os selv. Men mange af jer vil virkelig gerne vide det. Lasse har pt en opsparing, fordi vi har sparet op til at kunne få et barn mens han studere. Derudover har vi en til at stille sikkerhed for vores lån til huset.

? Hvad tror du at Philina bliver når hun bliver stor?
Man har mange forestillinger om sit barn hele tiden. Jeg tror helt bestemt at hun bliver noget stort. Hun viser allerede en enorm vilje og råstyrke, og har hun sat sig noget for skal hun nok klare det. Det er nogle gode egenskaber allerede at have. Hun kunne sagtens være typen som går sin farfar og fars fodspor (selvstændig).

? Ammede du/hvorfor stoppede du amningen så hurtigt?
Jeg ammede den 1½ dag sådan ca. Philina blev rigtig stresset under fødslen og fik derfor lagt en sonde, grundet for lavt blodsukker. Jeg kæmpede i noget som for mig føltes som 3 år, men hvilket kun var 1½ dag. Jeg var igennem ammebrikker, salver osv. Jeg blødte og græd! Jeg ved at amning er benhårdt arbejde, ingen tvivl og jeg syntes jeg kæmpede en kamp. Men i og med at Philina fik mad gennem sonden ville hun ikke rigtig spise hos mig, og havde så svært ved at lægge hende til. De timer jeg ammede hende da hun kom ud, gik perfekt men sonden ødelagde virkelig alt. Efter 1½ dag rev Philina selv sonden ud, og hun var ulykkelig og utrøstelig. En træt mor og far, tog et valg på vores barns vegne og valgte flasken. Lige siden har vi haft den gladeste og mest trivende lille pige, som har sovet igennem lige siden den dag. Vi har været glade for vores valg, og herhjemme er far ligeså god som mor.

? Hvad er det bedste ved at blive mor?
DET HELE! Jeg kan ikke nævne en ting. Okay, måske er der federe ting end at skifte en lorte ble. Men jeg elsker simpelthen at bruge nærmest alle mine vågne timer med hende, hun er så evigt glad og det smitter. Jeg kæmpe elsker at være mor, det er det bedste job i verden <3

? Hvad håber du Philinas første ord bliver?
Jeg har på fornemmelsen det bliver ?Hej?, men det kunne da være mega stort hvis det enten var ?Far? eller ?Mor?

? Hvilke overvejelser har du gjort dig omkring opdragelse?
Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg ikke gjort mig de helt store overvejelser. Jeg tænker at det kommer til mig naturligt. Jeg vil aldrig råbe eller være voldsom overfor Philina. Jeg tror jeg går efter en blid opdragelse, i børnehøjde.

? Var jeres datter planlagt?
Ja Philina er planlagt. Jeg smed p-pillerne og 4 uger efter havde jeg en positiv test i hånden. Vi havde dog regnet med at det ville tage lidt længere tid at blive gravide.

? Hvilken uge fødte du i? og fødte du naturligt? med eller uden smertestillende?
Jeg fødte 39+5, og ja jeg fødte naturligt men fik lagt epidural blokade. (Næste blogindlæg bliver min fødselsberetning, så der kommer der flere detaljer på)

? Har jeres datter været passet af andre end jer? og hvis ja, hvorfor?
Ja Philina har været passet nogle gange efterhånden af farmor, farfar, mormor eller hendes gudmor. Hun er blevet passet for det første fordi, at de kære bedsteforældre og den kære gudmor, virkelig gerne vil. Hun har et fantastisk forhold til dem, og vi ved hun er 100% tryg i deres selskab. Derudover er vi unge, i en alder af 22 år og har også brug for engang imellem at være med når der er fødselsdag eller fest, og efterfølgende er vi fuldstændig ladet op på forældre kontoen. Vi synes det er det rigtige at gøre, at lade hende være hos dem engang imellem. Hun bliver vant til at være hos andre, og får et rigtig stærkt forhold til dem. Det betyder meget for os. Jeg understreger lige at det IKKE er hvem som helst som får lov til at passe hende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min nye blog!