Philinas pakkeliste.

Mors pakkeliste

Selvfølgelig er baby det vigtigste, og hun kommer nok også til at tage de fleste kilo i kufferten. MEN mor er altså også vigtig, jeg har nu lavet en lille liste med nogle af de ting som jeg synes er vigtig at have med på ferie.

  • Bikini
    Nok noget af det vigtigste, men jeg har ingen? omg. Dem jeg har fra sidste sommer, er pænt store fordi jeg var gravid på det tidspunkt. Nogle idéer til steder, hvor man kan finde lækre bikinier? Hvilke farver er inde denne sommer? (Kommenter på Facebook eller Instagram)

     

  • Rejsestørrelser
    Det er virkelig ikke alt, jeg gider at slæbe med i fuld størrelse og slet ikke nu hvor jeg har mindre kilo i kufferten. Matas rejsestørrelser er geniale, de fylder ingenting og findes i alverdens varianter og dufte. Jeg er kæmpe fan! Jeg er gået all in på granatæble duften, den er vildt lækker. Men de har dem også helt uden parfume, hvis man er til det. Dem kan du finde på www.matas.dk eller hos din lokale Matas. // http://amaze.press/

     

  • Kokos
    Noget skal altså med i fuld størrelse! Jeg er totalt kokos fikseret, jeg elsker det. Og især når man er på ferie, så skal ALT dufte dejligt at kokos. Jeg tager shampoo og balsam med fra OGX, showermilk fra Palmolive og min yndlings sommerduft fra Estée Lauder. All in på kokos – love it. // produkterne fåes hos Matas, Bilka, Føtex mm. // http://amaze.press/

     

  • Olie
    Det er genialt, når man har ligget i solen hele dagen og fået en lækker farve. Så om aftenen når man skal ud og spise, så lidt glimmer olie på benene så spiller det bare!

     

  • Solbriller
    Jeg har førhen haft dyre solbriller fra Tom Ford, men det fungere altså ikke rigtigt for mig. Man skal sådan gå og passe på dem hele tiden, og sørger for de kommer i etuiet osv. Derfor har jeg købt et par hos Best Seller, de kostede ikke alverden og så kan jeg også bedre tillade mig at smide dem ved poolen, eller smide dem ned i strandtasken uden at skulle passe ekstra meget på.

     

  • Solcreme
    Som skrevet i indlægget om Philinas pakkeliste, så er solcreme altså nærmest alt afgørende om du får en god ferie eller ej. Hvis man bruger en eller anden skod solcreme, og bliver slemt forbrændt, så er ferien sku ødelagt. Jeg har lidt utrolig meget af soleksem de sidste par år og det gjorde altså intet godt for mine ferier, ØV! Men så hjalp RudolphCare mig ud af problemet. Lige siden har jeg ikke døjet med det, genialt! Jeg bruger den til ansigtet og den til kroppen, har faktisk også brugt olien – men den er desværre tom? Den til ansigtet fungere ligesom en dagcreme med ordentligt solfaktor i. Bare husk at brug en god serum under, så er din hud plejet igennem ved brug af den. Den til kroppen indeholder også noget anti-age og er super nærende samtidig. Jeg elsker VIRKELIG RudolphCare – hvis nogen har set det på tilbud nogen steder, så kommenter gerne på Facebook eller instagram for vi mangler noget mere til ferien.

     

  • Ordentlige sko.
    Selvfølgelig skal jeg have søde små klip klapper med, med sten og brillanter. Men det er altså vigtig med noget ordentlig fodtøj, blandt andet til lufthavnen, flyet osv. Derfor vil jeg tage mine nye SuperDry sko med, som er fra ByBach – en butik som ligger i Grindsted. Du kan følge dem inde på Instagram: @bybach – de er virkelig fantastiske, de vejer ingenting og er virkelig gode at gå i.

     

  • Facemist, håndcreme og læbepomade med faktor i.
    Jeg tager disse tre ting med, fordi det er tre vigtige ting. En hel dag i sol, klor og saltvand betyder tørt hår og hud. Facemisten kan du bruge hele tiden, både i ansigtet og i håret, for at tilføre en masse fugt. Den kan bruges som skin tonic, men også i løbet af dagen ovenpå makeup. Jeg synes det er vildt rart at bruge den, når det er mega varmt for ligesom at køle lidt ned. Håndcremen er god at have i håndtasken, fordi man tit og ofte vasker lidt mere hænder når man er på ferie, og det ud tørre helt ekstremt meget. Så på med håndcremen. Læbepomaden er næsten det allervigtigste! jeg får ALTID solbrændte læber, og det gør altså ondt? så husk læbepomade med faktor i for guds skyld. Du kan købe det hele på Meraki’s egen hjemmeside https://www.merakishop.dk/ 
  • Sommertøj
    Selvfølgelig skal jeg huske en masse sommertøj, kjoler, shorts osv. Oftest lever jeg faktisk i det samme tøj næsten hele ugen, fordi man bare har noget yndlings. Jeg pakker altid en lille pose vaskemiddel, sådan man lige kan skylde noget op hvis det bliver beskidt. 
  • Generelt
    Udover det, skal man jo også huske en masse kedelige ting som pas, blå sygesikring, panodiler, plaster, desinfektionsgel, tandbørste, tandpasta osv. Myggespray og myggestift, er også en rigtig god ting at huske. Lasse lærte mig engang at hvis man får en myggestik, skal man smøre håndsæbe på – det hjælper rent faktisk!

 

Jeg håber det kunne give jer inspiration til hvad i skal have med på ferie, kom gerne selv med forslag under Facebook eller Instagram. Jeg glæder mig til at fortælle om vores tur til Gran Canaria og Kreta. God sommer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Philinas pakkeliste.