Du har fået en fødselsdepression Christina.

Pas godt på dit hår!

 

Okay, jeg ved at en vigtig ting for piger er at passe rigtig godt på sit hår. Jeg har altid haft tyndt plasket hår og min graviditet har IKKE gjort det bedre. Derfor vil jeg rigtig gerne passe ekstra meget på mit hår, og de råd vil jeg gerne dele med jer.

Jeg har først anskaffet mig et nyt glattejern, JA der er kæmpe forskel på et billigt og et der koster lidt mere. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, ikke dermed sagt at det dyreste altid er det bedste, men hvis du køber et billigt glattejern kan du altså ikke forvente for meget.

True Divinity Styler – HH Simonsen

Et intet mindre end fantastisk glattejern, jeg kan tydeligt mærke forskel fra den billige jeg havde før og det her. De Teflon-coated plader med tourmalin og olier, giver dit hår et perfekt blødt resultat. Derudover er glattejernet skånsomt – meget vigtigt! Styleren har også en masse fede detaljer som blandt andet, at den bliver varm på under 10 sekunder, digital temperaturregulering og at den har denne her skønne Limited Edition farve Wood Rose.

180 grader er perfekt til fint eller kemisk behandlet hår, mens et kraftigt eller krøllet hår bedst styles med 210 grader. Uanset hvilke type eller længde hår, efterlades det altid glat og blankt.

Glattejernet forhandles ved forskellige frisørsaloner rundt omkring i Danmark – men skynd dig for det er som sagt en Limited Edition – til 699,-

Derudover har jeg anskaffet mig en ny god hårplejeserie, med shampoo, balsam og hårkur.

Ja jeg er mor, hvordan når jeg nogensinde både shampoo, balsam og hårkur? Nogle gange vasker jeg håret først i shampoo, hvor jeg derefter putter min hårkur i og lader sidde imens jeg måske ordner vasketøj eller støvsuger – er det ikke smart? efter det går jeg så i bad og slutter af med balsam.

Jeg er gået i gang med en serie fra Dennis Knudsen som hedder Quatro Oil Complex.
Serien anbefales egentlig til alle hårtyper, men den er virkelig nærende og rig på blandt andet abyssinian olie, argan olie, inca olie og jojoba olie. Det vil sige serien er altså vildt god til hvis man har lidt slidt og ødelagt hår.

Både shampooen, hårkuren og balsamen renser og plejer dit hår, uden det tynges og bliver fladt. Dit hår bliver derfor efterladt blødt og meget nemmere at kontrollere.

Udover de mange lækre olier, indeholder shampooen også panthenol som beroligere håret og det multi aktive keratrix som hjælper med, at beskytte og styrke hårstrået samt forbedre elasticiteten. Balsamen indeholder vitamin E som gør dit hår blødt som silke.

Serien kan blandt andet købes hos – Føtex og Bilka – til 80,- pr stk.

Jeg kan allerede efter kort tid mærke en væsentlig forskel på mit hår, bare ved at skaffe mig et ordentlig glattejern og nogle gode hårprodukter.

(find alle informationer og se mere hos: http://amaze.press/ )

Skriv en kommentar

  • Karoline Kastberg

    Skal lige siges, at mit hår bliver SÅ nemt ødelagt, kan slet ikke få det langt pga af det…. ved ikke om mit glattejern bare er gammelt, eller om GHD bare ikke er så godt som det er hypet? Synes i hvert fald ikke det skåner mit hår som sådan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • chrisserm

      Måske er det fordi dit glattejern trænger til en udskiftning. Det her fra HH Simonsen, tager hvert fald højde for at ens hår er slidt, og skåner det mere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Kastberg

    Hvilket glattejern havde du før? Jeg har GHD, men har snart haft det i 8 år ca. GHD er heller ikke et billigt mærke, og ser mange frisører bruge det. Men altså, jeg ved ikke om jeg tør bytte GHD ud med HH Simonsen? Ved ikke om du kan råde lidt ift det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • chrisserm

      Hej Karoline, jeg havde et GHD glattejern før. Jeg ved ikke om jeg syntes det er bedre, men det er hvert fald mindst lige så godt, syntes jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har fået en fødselsdepression Christina.