Jeg føler mig som et helt nyt menneske!

Luksus legetøj til indkøbspriser.

Nogle af jer (læs: mange) har skrevet til mig forleden, fordi jeg lagde en story op på Instagram omkring en masse legetøj jeg havde fået hjem til Philina.

Og det vil jeg gerne dele med jer søde læsere <3

Det er www.happyhello.dk/familie – der kan du blive medlem af den populære HappyHello-familie for 87 kr. i måneden og der igennem købe dit legetøj og lidt forkælelse til dig selv, til priser så lave som indkøbspriser. Altså besparelser på alt fra 50% helt op til 85%. På den måde sammensætter du din egen lækre kuffert med ting, du ved i ville kunne lide, til indkøbspriser!

Hvis du stadigvæk gerne vil overraskes kan du også vælge en ekspert kuffert for 199 kr, så sammensætter HappyHello en død lækker kuffert til dig.

Inde på hjemmesiden står der under de fleste produkter en beskrivelse af hvor mange måneder dit barn skal være, og hvilke færdigheder dit barn udvikler ved at lege med det.

Lige nu kan jeg give jer den første måned gratis, sådan i kan komme ind og lure og se om der er noget for jer derinde. I kan bare benytte jer af koden: chrisserm – når i opretter jer – koden skrives i feltet ”Er du blevet henvist?’ og så har i fuld adgang til alle tingene, til de billige priser.

Jeg vil lige vise jer nogle af de ting, jeg har valgt at købe til Philina derinde.

bObles dounut – kun fantasien sætter grænser. Vi er generelt bare fan af bObles herhjemme, og vi er også blevet rigtig glade for den her i løbet af et par dage. Philina syntes hvert fald den er virkelig sjov!

 

Duplo, det ved alle at alle børn elsker. Vi venter dog lidt endnu med at give Philina pakken, men jeg er stensikker på at det bliver et kæmpe hit. Og de fineste farver altså!

 

Pille legetøj. Jeg har en pilfinger, som piller ved alt hun kan komme i nærheden af. Derfor er det godt med en masse legetøj man kan pille meget ved. Den her fine sommerfugl kan sættes fast på autostolen, kravlegården eller aktivitet stativet.

 

Larme legetøj, altid et sikkert hit. Philina kan hvert fald godt lide at larme. Intet bedre…

 

Den fineste stofbog fra Konges Sløjd – den er så fin og sød. Og kan evt. .sættes op i en kravlegård eller en tremmeseng. Vi bruger den bare til leg på gulvet. Den siger den her gode skralde lyd, som små størrelser godt kan lide.

 

Der er ikke kun baby ting derinde, mor kan også forkæles med en masse lækkerier. Jeg bestilte ”Mors dagbog” fra Alfabetdyret hjem, fordi jeg egentlig troede jeg også kunne udfylde noget i den nu, men det er egentlig en dagbog du skal skrive imens du er gravid. Så den er lagt på hylden, indtil der en skønne dag igen flytter en baby ind i mavsen på mig. Jeg har også fået den lækre body oil fra Milk hjem, jeg havde i forvejen nogle produkter fra Milk&Co til Philina, så jeg ville gerne prøve serien til ‘voksne’ – den er VIRKELIG lækker. Den dufter skønt af lavendel. Mums!

Resten af tingene kan i se på det første billede, der er blandt andet også et popup play gym vi kan tage med på ferie i næste måned.

Jeg håber at i kan bruge det til noget 🙂

Skriv en kommentar

  • Rikke Kollerup

    Wauw en masse ting. Jeg er lidt nysgerrig – er alle tingene købt for de 199 kr som ekspert kufferten koster eller er det bare abonnementet og så har du betalt for legetøjet ved siden af?
    Mvh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • chrisserm

      Ej det ville næsten være alt for godt til at være sandt hvis jeg fik alt på første billede for de 199kr – jeg har købt tingene, med store rabatter inde på siden. Man kan jo se om det er noget, ved at bruge min kode og få første måned gratis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig som et helt nyt menneske!