Lampeguide.

1 års fødselsdagsgave.

Hej med jer, sødeste læsere <3

På mandag fylder Philina 10 måneder, og det vil sige at der kun er 2 måneder til at hun fylder 1 år. Hold nu ferie, hvor tiden flyver af sted.. jeg kan slet ikke følge med!

Men vi har hvert fald allerede fået styr på hendes gaver. Hun har fået en el bil på forhånd, men den tæller ikke vel?? (tror vi er lidt ødelagte som forældre)

Vi ved at min far og hans kæreste (morfar og bedste Mette), de giver hende et legekøkken med tilbehør til. Så vi har valgt at købe endnu mere tilbehør, fordi der skal ikke mangle noget i hendes køkken. Noget jeg husker fra min barndom er altså, at et nice legekøkken med alt i tilbehør til er bare det fedeste. Plus det er altså også noget hun kan have glæde af, i rigtig mange år.

Jeg har igen valgt at handle ind hos https://happyhello.dk/familie/ , fordi der simpelthen er så mange penge at spare derinde. (læs indlægget færdig, og jeg vil forkæle dig med en rabatkode).


Her ser i nogle af de fine ting vi har fået hjem. Jeg syntes det er så fedt med træ-mad, det kommer jo aldrig til at kunne gå i stykker og så er det virkelig pænt.


Jeg er især vild med MaMaMeMo, de laver seriøst det fineste legemad! Se lige. Udover det er der mærker som: Hape, PlanToys, Magni osv. og de laver nu også noget ret fint legemad, og køkkentilbehør.





Udover det lækre køkkentilbehør, vil jeg også gerne lige vise jer et par ting mere jeg har købt også.


Den fineste kaninhylde fra That’s Mine, som skal op i huset på Philinas værelse. Den er SÅ sød!


De fineste små smørebrætte fra Alfabetdyret, perfekte til bondebrøds hapser.

De har virkelig nogle fede legesager, praktiske ting og ting til mor inde hos https://happyhello.dk/familie/ – udover de ting jeg har vist jer, har vi købt en pop-up pool, madkasser, børnebowling og meget mere. Vil du læse hvad jeg købte sidste gang? Så klik her.

Nå men jeg lovede jer jo en rabatkode, elsker når jeg kan dele godter ud til jer <3

www.happyhello.dk/familie ? der kan du blive medlem af den populære HappyHello-familie for 87 kr. i måneden og der igennem købe dit legetøj og lidt forkælelse til dig selv, til priser så lave som indkøbspriser. Altså besparelser på alt fra 50% helt op til 85%. På den måde sammensætter du din egen lækre kuffert med ting, du ved i ville kunne lide, til indkøbspriser!

Lige nu kan jeg give jer den første måned gratis, sådan i kan komme ind og lure og se om der er noget for jer derinde. I kan bare benytte jer af koden: chrisserm ? når i opretter jer ? koden skrives i feltet ?Er du blevet henvist?? og så har i fuld adgang til alle tingene, til de billige priser. De trækker pengene fra manuelt, så ja de beder om de kort oplysninger osv. men pengene for den første måned bliver ikke trukket.

Hvis i har spørgsmål så smid en kommentar, eller besked til mig på Facebook eller Instagram <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lampeguide.