Velkommen i vores hus!

3 år – kom med på vores eventyr.

Jaaaaaa, Lasse og jeg har været kærester i 3 år nu. Og hold nu helt ferie hvor har vi bare nået meget på de 3 år. Vi er ikke typerne der holder os tilbage, vi gør hvad vi har lyst til og er ret spontane.
I har på Instagram fået lov til at stille os nogle spørgsmål, for at lære os bedre at kende og de kommer her, kom med på vores eventyr..

     Fineste billede fra karneval i Aalborg i 2014

? Hvordan mødte i hinanden?
Det er faktisk lidt skørt. Jeg havde godt set Lasse inde på Instagram (ikke fordi han er særlig aktiv derinde), men tror jeg faldt over ham i udforsk, og jeg valgte så at begynde at følge ham. På det her tidspunkt har jeg faktisk en anden kæreste. Men jeg er en aften i byen med pigerne, og vi er i byen til det lukker. Jeg vil så gå ud fra det her diskotek, men det regner sørme, så jeg skynder mig at søge ly under halvtaget. Der stod Lasse og røg en smøg, og helt random flyver det ud af munden på mig ??Er du ikke Lasse Zinck??? og han siger selvfølgelig ??Jo??. Jeg spurgte ham om vi ikke skulle tage videre, selvom klokken var 05 om morgenen. Han var ikke rigtig klar, fordi han skulle ud at se fodbold dagen efter, men jeg fik ham sku overtalt. Vi endte med at gå på morgenværtshus, sammen med en masse andre og det var rigtig sjovt. Dagen efter lagde jeg mærke til at en af mine kammerater, havde ham på sin top 3 på SnapChat (dengang man kunne se det) og jeg valgte at tilføje ham. Heldigvis for mig, så godkendte han mig dælme. I mange uger var vi i kontakt hver eneste dag over SnapChat, og snakkede om alt mellem himmel og jord. Jeg går selvfølgelig fra min daværende kæreste, og begynder så at hænge ud med Lasse, hvilket så ender i at vi bliver kærester.

Vores første rejse sammen, vi havde været kærester i 1 måned. Det er på Kreta <3 (2014)

? Hvor ser i jer selv om 5 år?
Christina: Jeg ser os i vores dejlige hus, sammen med Philina og forhåbentligt en lille en mere. Jeg er uddannet lægesekretær og Lasse er uddannet ejendomsmægler. Vi har det godt, og er en glad kernefamilie.

Lasse: Vi har fået en ny bil, Philina skal til at starte i skole. Christina arbejder ved en læge, som lægesekretær og jeg er ejendomsmægler. Måske er der kommet en lille ny til.

Vores anden rejse sammen i Malaga, 2014 <3

? Har jeres forhold ændret sig? husker i hinanden som kærester i hverdagen?
Ja selvfølgelig har vores forhold ændret sig, andet ville være mærkeligt. Jeg synes vi er blevet stærkere end nogensinde før. Man har sine ups and downs, for det er ikke altid en dans på roser at være forældre, og det indrømmer jeg gerne. Men jeg synes vi er gode til at hjælpe hinanden. Ja vi husker hinanden som kærester, vi har været ude at spise, fået par massage osv. efter vi er blevet forældre, og det er virkelig vigtigt at huske at pleje ens forhold, fordi ellers bliver det for træls. Udover det har vi købt et gavekort til et mini cruise med Oslo båden, som vi forhåbentlig også skal bruge inden længe. Og det er uden baby!

? Kan se i begge er tusset, har i et symbol for hinanden market på kroppen?
Ja, jeg har. På under armen har jeg tatoveret den dato Lasse og jeg blev kærester og nedenunder er Philinas fødselsdag. Jeg har givet Lasse et gavekort til at få lavet et symbol for mig, men han er usikker på hvad det skal være endnu.

Philinas første nytårsaften, som blev fejret i Skagen 2016/1017

? Er i meget enige omkring opdragelse af Philina?
Ja det er vi, heldigvis indtil videre. Vi går meget op i at opdragelsen skal være i børnehøjde, og ikke den lidt hårde som mange kender. Jeg har fuld forståelse for at man vælger at opdrage sine børn forskelligt. Men vi vil gerne opdrage Philina på en rolig måde, hvis man kan forklare det sådan. Ingen sur mor eller far (det kan selvfølgelig ikke helt undgås nogle gange) og ingen kæft, trit og retning herhjemme. Lige nu prøver vi stille og roligt at lære Philina ??Nej?? og ??Ah, ah?? uden at sige det højt eller surt. Blid børneopdragelse. Tiden vil nok vise os, hvordan vi synes opdragelsen helt præcist skal være.

En gåtur på stranden, en sommerdag i Skagen 2015 <3

? Venter der mon et bryllup i nær fremtid?
Det aner jeg ikke! det kræver jo først og fremmest at min søde kæreste vælger at falde på knæ? og jeg har hørt noget om, at han har dårligt knæ? hmmm. Jeg glæder mig til at jeg en dag (FORHÅBENTLIG) skal giftes, men hvornår det er? det må i ikke spørger mig om, for det ved jeg virkelig ikke.

                                                En af vores mange aftner i byen, hvor Lasse altid er god til at passe på mig – 2015

? Hvor gammel var din kæreste da han blev far? Og hvordan havde han det med at skulle være far i en ung alder?
Han var 21 år, da han blev far til Philina.
Lasse: Jeg har altid godt kunne lide børn. Vi havde planlagt Philina, så det var rigtig dejligt at blive far i en ung alder. Det giver mig mange år i fremtiden med min datter, og den tanke elsker jeg.

En masse forskellige minder igennem tiden <3

? Har i en plan om, hvor mange børn i vil have og hvornår?
Nej, det har vi ikke. Jeg vil gerne have 3 børn, og den ene dag vil Lasse have 2 børn og den anden dag kan han godt finde på at sige 3 (læs: hvis dagen er meget god). Vi har heller ikke planlagt hvornår, vi tager det lidt som det kommer. Vi tænker at man nok kan mærke, når den rette tid til nummer 2 er der.

Vores første jul – 2014

Det var jeres spørgsmål, men jeg vil nu fortælle lidt skøre facts om os!

? Vi havde været kærester i måske, 1 måned så flyttede vi sammen.
Vi har været ude at rejse 6 gange sammen, og hvis man tæller de 2 gange med vi skal om lidt – så er vi oppe på 8. Vi har været på Kreta to gange, Tyrkiet, Spanien, Rhodos, Cypern og om lidt besøger vi Kreta igen, og som noget nyt Gran Canaria.

                                                   Cypern 2016 – omkring halvvejs i min graviditet <3

Vi er 22 år begge to – der er kun 1 måned imellem os. Lasse er ældst.
? T
il november flytter vi i vores drømmehus, som er helt nybygget.

                                                              Første spadestik på grunden – 2017

?
 Vi er meget spontane, og der skal helst ske noget hele tiden.
Vi er begge to meget familie mennesker, og elsker at bruge tid med begge vores familier. Det er virkelig noget, jeg elsker!

                                                                                           Philinas barnedåb – 2016

Vi har vores egen interne og totalt sorte humor.
? Lasse synes at jeg skal fortælle jer, at jeg er meget struktureret udenfor skabene, det vil sige alt man lige kan se. Men ligeså snart man åbner vores skuffer og skabe, så roder jeg helt vildt. Og Lasse er lige omvendt. Det er lidt skørt!

                                   Til strandbryllup ved min kusine, 14 dage før jeg føder Philina – 2016

? Lasse vil helst sove med åbent vindue og tændt fjernsyn, hvor imod jeg helst vil sove i mørke og stilhed. Det er ikke altid lige nemt, hihi.
? Hvis Lasse spiser et eller andet lækkert mad, må jeg aldrig smage. Især ikke hvis det er pomfritter.
? Lasse han driller mig ALTID. Og den mest brugte sætning herhjemme er ”lad nu være Lasse!”

Det var lidt om vores historie, og vi er først lige begyndt – men alligevel har vi nået så meget på så kort tid. Alle tror altid at vi har været sammen længere tid end vi egentlig har, alle føler vi alle dage har været sammen. Nok fordi vi tit og ofte opfører os som et ældre ægte par, haha! Jeg er glad og lykkelig, ville ikke ændre en eneste ting ved mit liv <3 fløde men sandt! Jeg elsker sku min Lasse ? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen i vores hus!