Nye ting er flyttet ind

Hvad går jeg egentlig og laver?

Hej med jer derude ?

Jeg ved godt at jeg har forsømt min blog lidt de seneste måneder.. sorry venner 🙁

Jeg elsker min blog, min Instagram og jer som gider at bruge tid på at læse, hvad jeg lige går og har på hjertet.

Som I nok ved via min Instagram, så flyver tiden afsted for mig – og jeg kan slet ikke følge med. Gid der var flere timer på et døgn, det kunne jeg altså godt bruge lige for tiden.

Vi er ved at komme godt på plads i vores nye lækre hus, og har efterhånden boet her i snart 5 måneder. Hvor er det vildt!

Derudover er jeg i fuld sving med min uddannelse som lægesekretær. Jeg er lige blevet færdig på Medicinsk Afdeling, hvor jeg først var hos Gastroenterologisk og Reumatologisk – et vildt spændende og lærerigt sted at starte, samt nogle rigtig søde kollegaer jeg allerede savner rigtig meget.
Så var jeg lige et smut forbi Skadestuen og Akut Visitations Afsnittet, hvor jeg i 1,5 uge fik lov til at løbe efter læger og sygeplejersker, og lære en masse ting omkring det.
Her d. 1/3 startede jeg så på Ortopædkirurgisk Afdeling, ved Knæalloplastisk. Jeg nåede kun lige at være der i 2 dage, inden jeg skulle vende snuden mod Handelsfagskolen i Odder – her skal jeg så tilbringe de næste 3 uger.  Som nævnt  er det sidste gang vi skal til Odder på skole, fordi Sygehus Lillebælt har opsagt samarbejdet med dem. Næste gang vi skal afsted, er det kun til IBC i Kolding – og uden overnatning, fordi det er så tæt på. Heldigvis. Men jeg prøver at nyde den sidste tid i Odder sammen med de andre piger, de er heldigvis nogle herlige nogen.

Lige om lidt bliver Philina 1,5 år – kan man godt sige det egentlig? hvor blev den tid også lige af, det er ikke til at forstå. Nu håber vi snart på lidt varmere vejr, og ikke mere sne – TAK!

Bloggen har fået lidt nyt design, det håber jeg at I kan lide <3

Det var lige en lille opdatering fra mig af, jeg vender stærkt tilbage med bloggen nu – det lover jeg!
Jeg har en masse ting på trapperne til jer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye ting er flyttet ind