Kønsscanning!

GIRLY-STUFF PART 3

GOODIEBOX

?dette indlæg indeholder spons?

.. okay, jeg kan sige det igen og igen! Men jeg elsker virkelig det her koncept. Den måde jeg bliver forkælet på hver eneste måned. Jeg ELSKER det! Jeg shopper så meget til Philina, og til lillebror, at jeg virkelig glemmer mig selv. Så det er rart jeg ved, at der kommer en lille gave til mig en gang i måneden!

Vil du have en gave en gang i måneden så klik her

Er I klar for nu, viser jeg jer den her måneds Goodiebox – som er VIRKELIG god!!

Boxen hedder: Hi and bye, og den indeholder alt hvad du skal bruge til ferien eller de lyse sommernætter.

Første produkt i boxen er denne her mascara fra Løwén, et mærke jeg har kigget på 100 gange, men jeg har aldrig taget mig sammen og fået prøvet det. Så nu er det endelig tid. Mascaraen er en Volume & Curl mascara, min favorit klart! Udover det indeholder mascaraen også biotinoyl-kompleks, som virker som et længeregivende serum på ens vipper. Jeg er FAN!

KLIK HER HVIS DU VIL HAVE DIN EGEN GOODIEBOX

Fineste diamond øjenskygge fra Paese – den er vildt fin, sådan lidt bronze agtig, rigtig sommerlig. Kan både bruges våd og tør!

Når jeg er på ferie, så skal det være nemt og hurtigt! Og det er det med den her lækre sag fra Garnier. Den både renser huden, men fjerner også make up, også føles den super let på huden. Den skal med på krydstogt!

Jeg ELSKER Cleans dufte, sådan virkelig! Og især nu hvor jeg er gravid. Så er de rigtig dejlige og friske! Lovegrass er bare sommer.

Indpakningen ser ikke ud af meget, men det må man ikke tage fej af! Denne her maske fjerner døde hudceller, virker dybderensende og reducere hudorme og urenheder – perfekt til min umulige preggo hud. Efter brug af den her maske, så ligger make uppen bare top dollar!

To helt perfekte rejser størrelser, som helt klart også skal med på krydstogt. Nemlig en body shampoo og en bodylotion, fra Ilse Jacobsen. De dufter himmelsk, sådan rigtig sommer og frisk. Dem kender jeg godt, fra min tid i Matas – men jeg blev alligevel vildt glad, da jeg fandt dem i min box. De er så lækre.

Sidste ting i boxen er den her fine leopard pakke – fed indpakning! Det er strips til næsen fra Bioré – de fjerner fedt, snavs og hudorme. Genialt produkt jo. Den er rigtig god at bruge, inden man skal en dag ud i solen. Den skal bare sættes på en fugtet næse, og så lade den tørre i 10-15 minutter. Nemt ikke? Kan anvendes hver 3. dag.

Endnu en box, jeg ikke kan sætte en finger på. Jeg er seriøst ikke blevet skuffet en eneste gang endnu, og det her er faktisk min 4. box.

Jeg giver 5 ud af 5 stjerner!

Vil du være medlem af Goodiebox, så kan du klikke lige her

Det koster kun 169kr i måneden, og det er inklusiv fragt!

Ingen binding, du kan altid melde dig fra igen.

Minimum 5 produkter og minimum en værdi for 550kr.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Tak fordi at I læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønsscanning!