Mommy-time!

My time to shine!

Det er nu den tid på måneden I ved nok..

GOODIEBOX

Jeg skrev under et af mine billeder her den anden dag, at jeg har været utrolig dårlig til at huske mig selv. Især efter jeg er blevet mor til Philina – Goodiebox hjælper mig heldigvis, ren forkælelse til mor her 1 gang om månenden og så til bare 169kr. Jeg elsker det ?

Bestil din egen Goodiebox lige her

Nu til denne måneds box som hedder: Make It Last – vi har haft den bedste og lækreste sommer nogensinde, og Goodiebox får den til at fortsætte lidt endnu.

Endnu engang er jeg max fan! Syntes simpelthen det er sådan nogle lækre produkter som altid er med ?

Første produkt er denne lille sag Balance Me, gradual tanning drops. Simpelthen sådan en smart opfindelse. Dryp 1-3 dråber i din ansigtscreme eller bodylotion, bum så fungere det som en selvbruner. Udover det er dråberne også plejende og beroligende for huden.

Jeg ELSKER lækre dufte, og den her parfume har vundet mit hjerte. Mums! Ætheroxyde fra Æther. Den ønsker jeg mig i full size. Jeg kan simpelthen ikke beskrive denne duft med ord, den skal opleves.

Grøntsager i ansigtet! Med denne serum fra You & Oil holder huden sin elasticitet i mange år, med olier fra gulerod, broccoli og chiafrø får man den perfekte balance af vitamin A, C, E og fedtsyrer. Man kan bruge 3-4 dråber på afrenset hud enten alene eller før sin ansigtscreme.

En yderst velduftende håndcreme, som dufter skønt af blomster og sommer. Den er lækker og meget velplejende. Det får en fast plads i min håndtaske.

Selvom kalenderen siger efterår nu, så forlænger vi lige sommeren lidt endnu med denne smukke rosa farve. Den passer til alt og er bare så fin og elegant. Neglelakken er i øvrigt mega pæn at påføre.

Bliv medlem i dag og giv dig selv den skønneste selvforkælelse for kun 169 kr. som er inklusiv fragt!

Din GOODIEBOX indeholder altid mindst fem lækre produkter til en samlet værdi af minimum 550 kr.

Ingen binding.
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Denne måneds GOODIEBOX har værdi for 680kr. Du kan tilmelde dig ved at klikke her

Tak fordi, at I læste med ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommy-time!