Vil du se lillebror?

I’m a woman – what’s your superpower?

Kæreste søde læsere 💓

Det er den tid på måneden! Jeps nemlig..

GOODIEBOX 

Og ved I hvad? Det her er den hidtid flotteste og lækreste box jeg har modtaget! Designet på boxen er on fire 🔥 og indholdet er bare mega lækkert, som altid!

Hvis du vil forkæles hver måned med sådan en lækker box så klik lige her

At være medlem af Goodiebox betyder:

♡ Det koster kun 169kr. med fragt!

♡ Ingen binding overhovedet!

♡ Altid mindst 5 produkter 

♡ Mindst en værdi for 550kr.

♡ Det er som, at fødselsdag 12 gange om året 

Hvis du opretter dig nu – får du en Elizabeth Arden mascara med som en gave!

Nu til denne måneds helt fantastiske box, som hedder: Girlboss 💞

Første produkt i boxen er den her alt-i-en creme fra Pudderdåserne. Denne skønne creme kan både bruges til ansigtet men også til kroppen. Perfekt, at have med i sportstasken eller måske med ud at rejse. Cremen er parfumefri – den fugter, plejer og beskytter samt har dokumenteret effekt. Og et lille nice to know, så er cremen dansk produceret.

Så har vi en lækker gel fra Rodial. Et brand jeg har hørt rigtig meget om – rigtig meget godt om! men aldrig lige haft mulighed for, at prøve da det er et ok dyrt mærke. I boxen finder du en gel på 15 ml – perfekt til toilettasken! Dragon’s Blood Sculpting Gel booster hudens volume og fylde samt beskytter mod miljøskader. Kan bruges morgen og aften på afrenset hud.

En lidt spøjs ting, men faktisk virkelig vigtigt! Noget som vi alle sammen er rigtig god til, at glemme. Vores kære fødder. En lækker fodmaske. Masken eller rettere sokkerne skal sidde på i 20 minutter og bum! så er der lækre fusser!

Faktisk endnu en ting vi kvinder er virkelig dårlige til, at huske på. Nemlig øjencreme! Det er vigtigere end du tror. Det er omkring øjenene, at vores hud er tyndest og derfor også der man ser de første aldersforandringer. Så pas på din hud, også omkring øjenene! Den her øjencreme fra Ilse Jacobsen er god til at regulere hudens fugtbalance og reducere hævede øjne. GENIALT!

Sidst men ikke mindst en smuk neglelak fra Tromborg – et brand jeg personligt, er helt vild med! Marianne Tromborgs filosofi er, at det skal være let og overskueligt, at se godt ud på ingen ting. Det kan vi lide – især når man snart er mor til 2!

Det var månedens box – og klart den fedeste jeg nogensinde har modtaget. Jeg er FAN som altid!

Så hvis du kunne tænke dig, at blive max forkælet og huske dig selv – så kan du nemt melde dig til ved at klikke lige her og så får du en velkomst gave med ❤

Tusind tak fordi, at du læste med!

❤❤❤❤ Chrisserm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du se lillebror?