3 år - kom med på vores eventyr.

Forandring fryder!

Kender i det? der skulle bare ske noget nyt. En ny billedvæg i stuen, syntes jeg var på sin plads. Og lidt nye billeder rundt omkring i hjemmet. Jeg må ikke totalt glemme og forsømme lejligheden, bare fordi der står ”hus” på hjernen. Vi skal alligevel leve med det her hjem 5 måneder endnu…… men hvem tæller?


Alle som har fulgt lidt med på min Instagram, ved at jeg er blevet helt vild med messing. Så selvfølgelig skulle de nye plakater i messing rammer. Planen med den her smukke billedvæg er, at den skal være i vores kommende soveværelse i huset.

Første billede, de rosa læber. Jeg syntes den rosa effekt, giver en masse kærlighed til rummet og gør det lidt mere blødt – jeg har valgt plakaten i målene 50 x 70. Find plakaten lige her.

Så er der den lille uskyldige mælkebøtte, som ja giver et uskyldigt og også romantisk udtryk, jeg er vild med det. Find plakaten lige her.

De smukke skyer. Åh jeg elsker dem! jeg syntes det ligner drømme, drømme som svæver rundt. Udover det minder det mig også om når man skal ud at rejse, når man er oppe i flyet.  Ja de fine skyer, skaber en masse gode relationer hjemme hos os. Find den smukke plakat lige her.

Sidst men ikke mindst, de fine lyserøde fjer. Som passer intet mindre end perfekt sammen Eos fjerlamperne, og sådan en har jeg pt. hængende over vores spisebord. I vores kommende soveværelse, skal jeg have to hængende så det bliver helt perfekt. Find plakaten lige her.

Udover min fine nye billedvæg,  klikkede jeg lige et ekstra billede hjem fra https://desenio.dk/ – det her billede syntes jeg virkelig er gude smukt. Jeg ved ikke hvorfor, det tiltaler mig bare på en eller anden måde. Det er så mystisk men samtidig så pænt, og selvfølgelig også i messing ramme – det giver virkelig også et fint udtryk.


Se lige hvor fint det er. Du kan finde plakaten lige her <3 og udover det, vil jeg gerne give jer alle sammen en rabatkode til hjemmesiden som trækker 25% fra jeres ordre. I skal blot bruge koden: CHRISSERM (gælder ikke handpicked eller rammer) koden gælder til og med den 15 juni 2017. Jeg håber at i finder noget i kan bruge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år - kom med på vores eventyr.