Velkommen til min nye blog!

10 af mine yndlingsting fra Moodings

Lige nu kan du spare hele – 25%
www.moodings.com og www.justspotted.dk med koden: chrisserm25
*Gælder ikke Oliver Furniture og GUBI

Jeg har i den anledning lavet et lille blogindlæg om nogle af mine yndlingsting fra Moodings. Jeg elsker Moodings, og har handlet så mange fine ting derinde. Så jeg vil både vise jer nogle ting som jeg har herhjemme, og nogle ting som jeg går og drømmer om derinde fra.

 

Nr. 1 er den her smukke glas vase fra AYTM, jeg har en stor i grøn og en lille i sort. De har begge to en messingring som bund. Dem er jeg virkelig glade for, jeg syntes at de er SÅ smukke og de passer nærmest ind i alle hjem.

 

Nr. 2 er den berømte stol fra ByKlipKlap, den har jeg næsten lige fået hjem til Philina. Nogle synes måske det fjollet allerede at få sådan en stol hjem til hende, men det er faktisk den ting hun bruger allermest tid på lige pt. Hun syntes den er herlig at rejse sig op af, og tumle rundt med. Så det køb, er jeg meget glad for. Vi har den i multi grå med grå knappe.

 

Nr. 3 er HAY, det er virkelig et af mine yndlings mærker. Og de gange der har været procenter på Moodings har jeg selvfølgelig bestilt nogle HAY-puder hjem, fordi de skal da helt klart flytte ind i vores nye hus. Syntes simpelthen de er så fine, jeg er især vild med den her farve: Beige.

 

Nr. 4 er Normann Copenhagen Block Table. Det er heldigvis også blevet mit, efter rigtig lang tid på min ønskeliste. Det kan jo bruges i alle rum, det er kun fantasien som sætter grænser her. Jeg har 2 i hvid, det ene er dog pakket ned til huset, det andet har jeg stående i stuen med vaser, planter og lys på. Jeg kæmpe elsker det!

 

Nr. 5 er Menu Pov vægstagerne, dem er jeg virkelig faldet pladask for. Jeg har 2 stk i guld, og 2 stk i sort – og nogle stykker i grå og sort som er pakket ned til huset. Jeg syntes de er SÅ fede, og de kan også hænge i alle rum for at skabe en masse hygge. Og du kan blande alle farverne, og sætte dem op i mønstre på væggen.

 

Nr. 6 er L:A Bruket, jeg kender godt til mærket men har aldrig selv ejet noget af det. Jeg har duftede til det flere gange i forretninger, og det er jo super lækkert. Det er noget af det jeg skal have bestilt hjem, for hvem vil ikke gerne have wellness fornemmelse på sit badeværelse?

 

Nr. 7 er Vertiplants, de meget populære vægkrukker. Jeg syntes de er ret fede, men jeg kan ikke helt få overtalt Lasse til at vi skal eje dem. Det skal nok komme! Igen er det kun fantasien som sætter grænser, de kan bruges til alt fra planter, til magasiner, håndklæder, legetøj og meget mere. Jeg syntes den er ret fin i hvid, men de fåes også i grå og sort.

 

Nr. 8 er Bloomingville. Seriøst klik lige ind under brand og vælg Bloomingville, de har fået så meget lækkert derinde. Jeg har rigtig mange ønsker derinde, blandt andet denne her smukke guld/messingspand – jeg er helt solgt!

 

Nr. 9 er NUR, jeg har i forvejen et NUR fad og en lysestage som er pakket ned til huset. Men jeg har lige bestilt et NUR fad mere i hvid, ud til badeværelset. Jeg syntes de er så fine, jeg tror også at jeg vil have et hjem til alle mine krydderier i køkkenet.

 

Nr. 10 er igen ByKlipKlap – et af mine helt store ønsker er den her lækre KK 3 fold Madras, og så i mørk Velour. Vores lille vildbasse Philina mangler et sted hvor hun kan tumle rundt og brænde en masse krudt af, den vil jo være helt perfekt! Derudover er den god at have som ekstra siddepladser eller ekstra sovepladser. Til sidst vil jeg lige pointere at den jo bare er skide mega smuk. -25% fra den lige nu, er dælme mange penge spare. Jeg er meget fristet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min nye blog!