Forandring fryder!

Lampeguide.

Hej sødeste følgere,
Der har været lidt stille på bloggen på det sidste, men vi har været på to ferier og haft lidt meget at se til. Jeg er tilbage, og jeg vil i dag gerne dele en lampeguide med jer. Det er mine yndlings lamper fra https://www.bekko.dk/ i skal se. Jeg ved ikke med jer, men jeg ELSKER lamper og især flotte lamper, selvfølgelig 😉 det er en af mine mange svagheder. Hihi!

Først og fremmest vil jeg fremhæve, den meget populære og smukke Eos fjerlampe. Jeg kæmpe elsker den, og jeg har 3 styks liggende herhjemme, klar til vores nye hus. Jeg syntes virkelig de er smukke! Jeg drømmer om en grå, til Philinas nye værelse. Du kan finde de fine fjerlamper lige her, og lige nu kan du spare 15% på ALLE lamper, du skal blot benytte koden: salglamper15


Prøv lige at se hvor smuk den grå er. Jeg syntes faktisk at lampen er smuk i alle farver. Men især den grå, har jeg forelsket mig lidt i. Den kommer på ønskelisten!

 


House Doctor, også et af de mærker jeg er helt vilde med. De her tre lamper… jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Jeg syntes virkelig at de er flotte! Udtrykket er lidt vintage, og alligevel ikke. Jeg mangler lidt ord? men lige de tre sammen, syntes jeg giver et fantastisk udtryk og jeg er helt vilde med dem. De må meget gerne flytte ind i vores nye hus, hihi! du kan finde dem lige her, og husk nu hvis du bruger koden: salglamper15, så får du -15% på dem.

 


Okay, hvis i ikke har lagt mærke til det på min Instagram profil – så elsker jeg virkelig min ‘Follow me’ lampe fra Marset. Jeg nævner godt nok meget ”elsker” og ”lampe” i samme sætning? hm det er altså fordi jeg er rigtig glad for lamper, hvis i ikke har opdaget det :-P. Men altså, den her lampe er intet mindre end genial. For det første er den ledningsfri, den lades simpelthen op med en lader. Så nemt! Derudover har den 3 lysstyrker, alt efter hvad man skal bruge den til. Jeg glæder mig helt vildt, til at kunne tage den med ud i vores kommende have en sensommeraften når vi sidder og spiller kort, og drikker vin. Ej men kan i se det for jer? :-D. Udover at den er helt vildt praktisk, er den jo også en fryd for øjet. Du kan finde den, lige her <3


Ja og så kan børnene også bruge den, what’s not to like? jeg er hvert fald fan! Og husk at koden gælder på alle lamper hos Bekko.


Personliggør dit hjem med lampen fra, A Little Lovely Company. Jeg syntes det er for sødt at man lige kan skrive en lille tekst, quote, hilsen, you name it og på den måde personliggøre det lidt mere derhjemme. Jeg har den her fine sag, stående på Philinas værelse. Det fås både i større og i mindre, hvis man ønsker det. Du kan finde lamperne, lige her.


Endnu engang en intet mindre end, totalt genial lampe og højtaler i EN! det er dælme smart, og den her lækre sag er også ledningsfri. Så den kan slæbes med i haven, stranden, rundt i hele huset, jamen alle steder. Det er en af de lamper som også står på min ønskeliste, og du kan finde den lige her – husk at koden: salglamper15, gælder på alle lamper hos http://www.bekko.dk <3

Jeg håber at i kunne lide min lampeguide, udover de lækre lamper jeg har vist jer – har de mange, mange flere. Men jeg syntes at i skulle have et indblik i mine yndlings lamper. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder!