Jeg mistede den første..

En tidlig scanning hos Signes Scanningsklinik

Hej med jer derude.

Jeg vil rigtig gerne lige fortælle jer om min oplevelse hos Signes Scannings Klinik i Århus.

?Blogindlægget indeholder reklame?

Selvom jeg var blevet scannet i uge 6 hos lægen, så ville vi alligevel gerne se, at baby havde det godt 9+0 – så vi bestilte en tidlig scanning hos Signes Scannings Klinik.

Jeg valgte den klinik fordi, at jeg også brugte dem da jeg ventede Philina – og min oplevelse dengang var helt fantastisk. Så hvorfor ikke gøre det igen?

Siden dengang er de flyttet i nye, meget smukke og hyggelige lokaler noget mere centralt. Man bliver virkelig mødt af hygge og velkomst når man træder ind, og det kan jeg virkelig godt lide – så det ikke bliver alt for klinisk.

Vi sad faktisk fast på motorvejen på vej derop, men det var intet problem – de ventede bare på os, det er virkelig god service.

Jeg kommer ind til en rigtig sød og imødekommende jordmoder som hedder Malene – hun tager sig rigtig god tid, spørger indtil hvordan jeg har det, og er rigtig lyttende.

Scanningen begynder og jeg er drøn nervøs!!!

Men hun beroliger mig hele vejen igennem, og jeg føler mig simpelthen så tryg i situationen. Igen tager hun sig rigtig god tid, til både at måle og fortælle os om alt hvad vi ser. Det er simpelthen SÅ rart! Hun spørger om vi vil høre hjertelyd og selvfølgelig vil vi det, og der kunne mine hormoner slet ikke holde igen. Jordemoderen Malene er hurtig til at finde papir til mig, som jeg kan tørre øjenene med.

Hun printer fine billeder ud til os, som vi kan tage med hjem og vise familien.

Efter scanningen tager vi en god snak både om min kvalme, om fødsel og alt muligt andet – det var simpelthen så rart at få snakket om, allerede nu. Hun vejleder mig ift. kvalmen, og jeg får købt de berømte seabands.

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Nu er der bestilt tid til kønsscanning hos Signes Scannings Klinik også – det glæder jeg mig SÅ meget til!

Jeg drømmer også om en 3D scanning, og måske en privat jordmoder konsultation. Fordi en ting er helt sikkert, de giver sig god tid og svare på alle ens spørgsmål inden man går derfra. Kæmpe anbefaling lige fra mit hjerte af ??.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mistede den første..