Jeg fik mit drømmejob!

Billeder af Philina.

Hej med skønne jer <3

Mange af jer syntes at det er nogle vildt fine billeder, vi har fået taget af Philina i anledning af hendes 1 års fødselsdag. Jeg vil derfor vise nogle flere af dem her..


Jeg begyndte helt at hyle der jeg modtog billederne, for jeg kan slet ikke forstå hvor i alverden hun lige pludselig er blevet så stor og smuk. Hun gør mig så stolt, den lille mus. 


Jeg har valgt guld og lyserøde balloner i baggrunden, fordi at det bliver teamet til Philinas 1 år fødselsdag. 


Mange af jer har faktisk også spurgt til, hvem der har taget de mega gode billeder. Det har en sød og rar mand, ved navn Jacob Skovgaard – han bor i Stouby (nær Vejle og Horsens)

Han tilbyder:
– En fotosession på ca. 1-1,2 time
– Alle billeder til udvælgelse 
– 15 redigeret billeder (bliver sendt via dropbox)

Normal prisen er 800kr. Men hvis du nævner mit navn ”Christina Møller” vil han give dig alt dette, for bare 600kr. 

Det behøver ikke at være at dit barn/dine børn, det kan også være familie billeder, gravid billeder,  model billeder, billeder af din hund? hvad ved jeg, kun fantasien sætter grænser her. 


Her får i lige et billede af Jacobs profil – i sender ham bare en besked på Facebook, hvis i gerne vil høre mere eller gerne vil booke en tid. Jeg kan hvert fald anbefale ham! Vi er mere end tilfredse med hans fine stykke arbejde. 





Ih vi skulle godt nok have en stor potion tålmodighed, fordi Philina gik og løb rundt over det hele. Men Jacob var skide god til at bevare roen, og fange hende på de helt rigtige tidspunkter. 

// Chrisserm <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik mit drømmejob!