Girly-time!

10 ting inden og under fødslen.

I min sidste graviditet fik jeg meget ros af diverse jordmødre og på fødegangen, fordi jeg havde forberedt mig selv og min krop på en fødsel.

1. Ugen op til min termin gik jeg til zoneterapi, og jordemoderen sagde at det helt klart, havde været med til at forberede og modne min krop til en fødsel.

2. 37+0 begyndte jeg at drikke hindbærblade the, 1-5 kopper om dagen – hver evig eneste dag! Jeg fik ros for at være enorm smidig down there. Jordemoderen sagde at alt den the, helt klart havde gjort en forskel.

3. Knib, knib, knib – husk de satans knibeøvelser!

4. Altså det er helt sikkert ikke en vigtig ting for alle, men jeg syntes at det var vildt rart at få farvet bryn og vipper lige inden, fordi det første lange stykke tid magter man ikke makeup, og at de to ting er farvet gør alligevel lige en del ved selvtilliden. Hvertfald for mig. Udover det fik jeg min mor til at file mine fødder og ligge neglelak på tæerne, det gav også lidt lækkerheds-følelse og gjorde mig mere tilpas.

5. Fortæl din kæreste/mand omkring dine ønsker til den kommende fødsel. Jeg fortalte Lasse en masse ting, og han huskede det hele – fordi jeg var slet ikke selv i stand til, at sige noget af det. Så jeg var så taknemlig for alt hvad han gjorde. Han vidste lige hvornår jeg ville ligge ned, have at han skulle gå eller om lyset skulle være tændt eller dæmpet. Det var perfekt!

6. Snak forventningerne til hinanden igennem, inden bebs kommer. Hvem gør hvad? Hvad forventer I af hinanden. Så sker der ingen misforståelser.

7. Det her er ikke så meget inden fødslen, men under fødslen. Lasse var vildt god til at notere tidspunkter ned. Hvad tid gik vandet, hvad tid veerne startede, hvad tid kørte vi på sygehuset osv. Det syntes jeg er ret sjovt, at have.

8. Udover det, var Lasse også vildt god til at tage billeder. Både gode men også sjove billeder. De er guld værd den dag idag!

9. Pak fødsels tasken sammen! Det er altså en stor ting, at pakke den taske med babys første tøj osv.

10. NYD jeres babybobbel når baby er kommet!

#bloggersdelightplus

♡ Christina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girly-time!