Skøre cravings!

Girly-time!

I kender mig… og I ved jeg ELSKER den her tid på måneden. Nemlig! GOODIEBOX-TID.

♡ Det koster kun 169kr. med fragt!

♡ Ingen binding overhovedet!

♡ Altid mindst 5 produkter 

♡ Mindst en værdi for 550kr.

♡ Det er som, at fødselsdag 12 gange om året 

Hvis du ligesom mig vil huske dig selv og forkæles hver måned – så kan du tilmelde dig nemt lige her

Nu til unboxing af denne måneds box. Igen vil jeg nævne at boxen lever op til alle mine forventninger. Den er jo alt for lækker.

Boxen hedder: Prep-N-Go

Det er box med lækkerier til, at forberede sig til diverse julefrokoster, fødselsdage, glam og glow.

Første produkt er denne her fine sovemaske. Den er simpelthen så cute. En god nats søvn er den bedste forberedelse, til dagen der venter. Det hedder jo skønhedssøvn, og kan faktisk være alt afgørende for hvordan vi ser ud dagen efter.

Den her er jeg allerede kæmpe fan af. Den lækreste creme fra Figs & Rouge. Jeg ville bruge den ovenpå min dagcreme som en primer inden make up. Den mattere, minimere porer og booster huden med vitaminer. Den kan bruges i hele ansigtet, eller de steder man ønsker ekstra matering. Genial!

En god pincet er virkelig undervurderet i dagens Danmark. Det er altså vigtigt med en som kan fange selv de fineste trælse små hår og det KAN den her. Vidste du, at det er bedste at plukke bryn om aftenen inden sengetid? Så kan huden omkring brynene få fred og ro natten over.

Den her sag! OMG.. det var lige den jeg stod og manglede. SERIØST. Mine læber er så tørre og ødelagte af det skiftende vejr. Den kan både bruges som et sødt pift til ens look. Den giver lidt shine og meget lidt farve. Og ellers så et godt tykt lag på inden sengetid, så vågner man med kysseklare læber. Læbeolien indeholder lækre olier, vitamin C, E og F. Mit nye yndlings læbeprodukt, uden tvivl!

Jeg elsker sådan nogle øjenmasker. Geniale til hvis man har små børn og ikke sover om natten – eller hvis man nu har været i byen dagen før, og skal afsted igen. Maskerne detoxer og fjerner alle hævelser. Totalt life-saver!

Jeg bruger altid sådan en gel, når jeg har tegnet mine bryn op, til lige at afslutte med. Det gør også, at de bare holder hele dagen. Men den her lille lækre sag, den giver også fylde og lidt farve. Det kunne ikke blive bedre. Brows on fleek.

Hvad syntes I om denne måneds box? Er I lige så stor fan som mig. Jeg er stadigvæk imponeret over hvor meget man får for pengene. Nu er jeg snart mor til 2, og jeg syntes virkelig det er en fed måde, at huske sig selv på.

Vil du også være medlem ligesom jeg er, så tilmeld dig lige her

#bloggersdelightplus

♡ Christina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøre cravings!