Spørge-runde!

Skøre cravings!

Hej søde læsere 💞

Det er sjovt med den gravide krop og hvordan man reagere forskelligt.

Med Philina der levede jeg seriøst af forårsruller de 3 første måneder. Jeg ville have det hele tiden! Udover det var jeg enormt glad for koldskål, ærter og melon. Senere hen i graviditeten fik jeg en enorm appetit og kunne nemt kværne alt, især alt som indholdte sukker. Flødeboller, kager, skumfiduser, chokolade osv.

Med lillebror har jeg næsten intet kunne spise de første 3-4 måneder – trods det, er det alligevel der jeg faktisk har taget mest på. Jeg har ikke rigtig som sådan cravet noget i den her graviditet med lillebror. MEN har næsten ikke kunne spise feks. chips som jeg normalt virkelig elsker 😅.

Jeg er dog begyndt, at blive seriøst underlig her sidst i graviditeten. Jeg craver nogle virkelig mærkelige ting. Okay.. den første craving er ikke så mærkelig. Jeg har altid elsket cola, meeen både mit cola og cacao forbrug er steget en del her til sidst 🙊 udover det har jeg fundet nogle knækbrød fra Sigdahl, dem kan jeg næsten kværne en helt pakke af når jeg går i gang.

Nu til de lidt mærkelige ting jeg craver.. ja for det er faktisk ting! Jeg craver for sygt, at børste tænder.. hvad fanden sker der for det?? Jeg har jo mine invisalign skinner, som betyder jeg skal børste tænder efter hvert måltid inden jeg sætter skinnerne i igen. Men de skal kun børstes med vand. Men jeg gør det med tandpasta. Det resultere i, at jeg børster tænder mellem 3 og 7 gange om dagen. Jeg elsker det virkelig… 😭 og nu sidder der sikkert nogle derude og tænker, at det ikke er sundt for mine tænder osv. I KNOW! Men det er forhåbentlig kun en periode, jeg har den her sindssyge afhængighed. OG jeg bruger kun min elektriske tandbørste morgen og aften, og om dagen bruger jeg sådan en ultra soft tandbørste. Amen jeg er crazy, i knooow!

Udover det.. så craver jeg lugte. JA lugte. Jeg kan ikke fordrage dufte som jeg normalt ville elske. Før graviditet elskede jeg lækker skylldemiddel, bodycremer fra The Body Shop.. ja altså meget søde og parfumeret dufte. Nu… er jeg ved, at knække mig bare ved tanken. Nu er jeg helt afhængig af duften af Tea Tree Oil, og jeg har derfor både skiftet hele min hudplejeserie samt shampoo, balsam og bodyshampoo ud med Australian Bodycare – det kan du købe lige her 🍃 i følge mig, dufter produkterne sindssygt godt og så er produkterne heldigvis helt fantastiske. Jeg elsker dem virkelig! Udover det, er jeg helt ellevild med vores nye opvaskemiddel som er UDEN parfume… amen hvad foregår der. Det dufter rent, bare af sæbe. Men elsker seriøst duften. Amen det er så skørt. Sprinklervæske, glasrens og den slags er også rart at dufte til. Haha! Det er simpelthen så mærkeligt, at man kan ændre sig så meget.. bare på grund af lidt hormoner 🤪🤪

Er der nogle af jer, som har oplevet det samme?

#bloggersdelightplus

♡ Christina

1 kommentar

  • Inkognito mor

    Du er ikke alene om at have haft underlige cravings under graviditeten. Mine var dog skåret ned til appelsin og mariekiks, og så havde jeg en voldsom trang til sure ting. Generelt. Jeg kan godt følge det med at være draget af dufte, og også at det var helt anderledes end når man ikke er gravid. Det har dog en ende heldigvis, for du kan da ikke blive ved med at børste så meget tænder 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørge-runde!