Emma - min nye gode ven!

Spørge-runde!

Hej sødeste læsere ❤

I har fået muligheden for, at stille mig nogle spørgsmål på Instagram igen. Dem har jeg så forsøgt, at koge lidt sammen og svare på.

“Var din graviditet med Philina, ligesom den her med lillebror?” – på ingen måder. Med Philina havde jeg en lille smule graviditetskvalme de 3 første måneder, som mange oplever. Det svingede lidt op og ned, og jeg levede af koldskål og forårsruller. Med lillebror har jeg haft nonstop sindssyg vanvittig kvalme samt opkast til uge 20+ og det kom tilbage med fuld skrue i uge 30 ca. Med Philina startede mine bækkengener dog allerede i uge 14-15 stykker, hvor imod med lillebror startede de først omkring uge 20. Bækkensmerterne er dog værre med lillebror end de var med Philina. Udover det, har jeg haft vanvittig meget hovedpine med lillebror også. Det havde jeg ikke med Philina. Føler mig også mere træt nu.

“Er det rent kosmetisk du får rettet tænder? – eller er det på grund af smerter/evt. kommende skader?” – grunden til, at jeg først besøgte SmileDesigns og ville have ordnet mine tænder er 100% kosmetisk. Jeg har ingen smerter eller noget. Jeg er bare enorm ked af mine tænder. Men efter min forundersøgelse gik det op for mig, at det ikke kun er kosmetisk men også på grund af mine tænder faktisk lidt senere kan tage skade. I kan læse om hele min tand-rejse lige her ❤

“Vil ikke spørger om noget – men bare sige, kæft du er flot gravid!” – jeg har bare de sødeste følgere altså, TAK! Sådan en kommentar betyder alverden når man føler sig stor og tung!

^^ der er flere af disse beskeder i blandt, og jeg vil bare sige tusind kæmpe tak til jer alle ❤

“Hvorfor vil du ikke dele din præcise terminsdato?” – det vil jeg ikke af den simple grund, at jeg er bange for det stresser mig. Jeg syntes faktisk den er meget personlig.. og hvis jeg nu ikke føder til tiden, vil jeg føle et enormt pres fra de sociale medier, og det er ikke godt med den slags vibes i forbindelse med en fødsel!

“Hvor høj er du?” – jeg er 175 cm høj.

“Hvordan skal I holde jul i år?” – jamen vi skal holde jul hjemme hos os, og så har vi inviteret begge vores familier. Indtil videre bliver vi 14 mennesker 😍💫

“På en skala fra 1-100, hvor meget glæder du dig så til nytår?” – hahaha Ditte skat, jeg glæder mig da 100!! Det bliver så dejligt, at holde nytårsaften med jer og jeres skønne børn 💞

“Er der nogle som brokker sig/pointere, at du er ung mor? Hvordan reagere du?” – nej overhovedet ikke. Ved heller ikke hvorfor nogle tror de har ret til det. Jeg er en ligeså god mor som en på 30.

“Hvad skal lillebror hedde?” – det ved vi stadigvæk ikke endnu.

“Julegaveønsker til dig og din søn?” – til lillebror ønsker vi os ikke rigtig noget. Vi har fået en slyngvugge fra Nature Sway – og har lige haft babyshower hvor vi fik tøj, JellyCat kaniner, legetøj osv. Når han er så lille bitte, ønsker han sig ikke rigtig noget. Han mangler en barnevognskæde og ellers kunne jeg godt tænke mig en puslepude fra Leander til ham. Til mig selv har jeg ønsket mig rigtig ego gaver, diverse gavekort til bryn, negle, frisør, ansigtsbehandlinger mm. så ønsker jeg mig, den lille Kay Bojesen abe, Royal Copenhagen og en iPad.

“Hvad er din holdning til bæredygtighed? (Ifl. Forbrug, køb af nyt, genbrug mm.) – for at være helt ærlig, og det skal man jo være. Så er det ikke noget jeg går op i overhovedet. Jo jeg sælger altid mine ting videre og ellers aflevere jeg mine ting og tøj til genbrug. Men jeg køber faktisk sjældent selv brugt.

“Hvad gør I med hensyn til barnevogn når lillebror kommer? Anskaffer I jer søskendevogn, hvis ja hvilken?” – vi har anskaffet os en BabyJogger Select Lux – vi har en barnevognsdel, og to klapvognsdele til den.

“Den største udfordring ved, at blive mor?” – det må være den dårlige samvittighed man nogle gange kan få og følelsen af, at man ikke er god nok som forældre. Selvom jeg selvfølgelig altid gør, mit aller bedste. Udover det, alle de bekymringer som også følger med. Puha.

“Hvor gammel er du?” – jeg er 23 år og snart mor til to. Er det ikke bare vildt??😍

Der var ikke så mange spørgsmål i denne omgang, men det er også helt okay! Tusind tak fordi at I læste med.

#bloggersdelightplus

♡ Christina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emma - min nye gode ven!