Den hårde sandhed - det at være mor.

Tilbage til virkeligheden..

Så kom dagen, dagen jeg hele tiden har tænkt at der var 100 år til, dagen jeg ikke har glædet mig til.. min barsel er officielt slut. Det var det, SERIØST? jeg forstår ikke hvor den er blevet af. Ved det alle siger det – men det er altså rigtigt, at efter man bliver forældre flyver tiden af sted med 100 km/t.

Jeg skal være bedre til at leve i nuet og nyde nuet, for jeg føler slet ikke at jeg har nydt min barsel nok. Det er jo fantastisk at være på barsel, og at se ens lille mini menneske vokse sig stor og stærk, og udvikle sig hver eneste dag. Det er en helt fantastisk gave at få lov til at følge det, på helt tæt hold. Men nu er der snart en anden, som skal passe hende hver eneste dag, tanken piner mig..

Nu til den virkelig sandhed, jeg er i dag meldt ledig og jobsøgende – for første gang i mit liv. Det er vildt underligt, jeg har alle dage haft et arbejde.

Det som er endnu mere mærkeligt og svært er at, jeg aner ikke hvad jeg skal lave? jeg har altid været målrettet og bevidst om min fremtid, men det er jeg bare ikke lige nu. Jeg elsker Matas, men arbejdstiderne hænger bare slet ikke sammen, når man er småbørnsfamilie.

Jeg er vild med salg, mennesker, markedsføring – den slags ting. Det duer ikke at læse videre fordi to på SU vil bare ikke fungere herhjemme. Hvis i har nogle idéer eller ser et fedt job, så tøv ikke! Skriv endelig til mig <3

Jeg tror på at skæbnen har det helt rigtige job til mig, lige om lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig hvad du har på hjertet ❤

Hvad har du på hjertet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hårde sandhed - det at være mor.